ХОЛОДНЫЕ ЗАКУСКИ
КРУДО ИЗ ЦЕЛОЙ РЫБЫ
ДОРАДО ИЛИ СИБАС
800 р. (100гр)
Doraдo or Sea bass whole
raw fish crudo
КАРПАЧЧО ИЗ ОСЬМИНОГА1500 р.
Octopus carpaccio
КАРПАЧЧО ИЗ ЛОСОСЯ1300 р.
Salmon carpaccio
КАРПАЧЧО ИЗ ТУНЦА1500 р.
Tuna carpaccio
КАРПАЧЧО ИЗ ГОВЯДИНЫ1300 р.
Beef carpaccio
КАРПАЧЧО ИЗ ТЕЛЯТИНЫ C БЕЛЫМИ ГРИБАМИ1700 р.
Veal carpaccio with fried porcini mushrooms
СЕВИЧЕ ИЗ ЛОСОСЯ /ДОРАДО / ТУНЦА / ГРЕБЕШКА1600 р.
Cevice of salmon/ dorado/tuna/ scallops
ТАРТАР ИЗ ГОВЯДИНЫ /ТУНЦА / ЛОСОСЯ1660 р.
Tartar of beef/ tuna/ salmon
ОВОЩНОЙ САЛАТ «ТИНО»1300 р.
Salad Tino: tomatoes, cucumbers,red onion, cilantro
РУККОЛА САЛАТ С КРЕВЕТКАМИ И АВОКАДО1500 р.
Rocket salad with fried prawns,avocado, tomatoes
САЛАТ С ДАРАМИ МОРЯ НА ПАРУ2200 р.
Salad with steamed seafood
«ВИТЕЛЛО ТОННАТО»1000 р.
Vitello Tonnato
ПАРМСКАЯ ВЕТЧИНА С ДЫНЕЙ1000 р.
Parma ham with melon
БУРРАТА1200 р.
Burrata cheese with sweet tomatoes
КАПРЕЗЕ1000 р.
Caprese: mozzarella, sweet tomatoes, basil
КОКТЕЙЛЬ ИЗ КРЕВЕТОК1500 р.
Prawns cocktail with red caviar
МАРИНОВАННЫЙ ЛОСОСЬ1300 р.
Marinated salmon
САЛАТ ИЗ ОСЬМИНОГОВ
C АРТИШОКАМИ
2000 р.
Salad with octopus, artichokes, arugula
САЛАТ ИЗ АРТИШОКОВ
С БОТТАРГА
2000 р.
Fresh artichokes salad with bottarga (market offer)
ГОРЯЧИЕ ЗАКУСКИ
ГУСИНАЯ ПЕЧЕНЬ С СОУСОМ ПОРТО И МАЛИНОЙ2500 р.
Fried goose liver with Porto sauce and raspberry
ДАРЫ МОРЯ НА СКОВОРОДЕ2500 р.
Fried seafood on a pan
БЕБИ КАЛЬМАРЫ НА СКОВОРОДЕ1500 р.
Fried baby squids on a pan
ЖАРЕНЫЕ АРТИШОКИ СО СПАРЖЕЙ И МЯТОЙ2000 р.
Fried artichokes with garlic and mint
ЖАРЕНЫЕ ОСЬМИНОГИ СО СПАРЖЕЙ2500 р.
Fried octopus with asparagus
СОТЕ ИЗ ВОНГОЛЕ2000 р.
Vongole sauté with white wines
СУПЫ
СУП ПО-САРДИНИЙСКИ2500 р.
Sardinian style seafood soup
СУП ИЗ БЕЛЫХ ГРИБОВ С ПЕРЛОВКОЙ1000 р.
Soup with ceps and pearl barley
СУП ИЗ СПАРЖИ С КРЕВЕТКАМИ»1200 р.
Asparagus soup and prawns
ТОМАТНЫЙ СУП ПО-ТОСКАНСКИ900 р.
Toscana style tomato soup
СУП ИЗ КРАБА ОТ ШЕФА2500 р.
Crab soup
РИЗОТТО
РИЗОТТО С БЕЛЫМИ ГРИБАМИ1600 р.
RISOTTO WITH CEPS
РИЗОТТО С ЛАНГУСТИНАМИ И ШАФРАНОМ2500 р.
Risotto with langoustines and Shaffron
ЧЕРНОЕ РИЗОТТО С КАРАКАТИЦЕЙ И ДАРАМИ МОРЯ2000 р.
BLACK RISOTTO WITH CUTTLEFISHES AND SEAFOODS
РИЗОТТО С КРАБОМ2500 р.
risotto with crab
ПАСТА
ЛИНГВИНИ С ОМАРОМ В РОЗОВОМ СОУСЕ4500 р.
Linguini with lobster in pink sauce
СПАГЕТТИ «ТИНО»С СИБАСОМ И БОТТАРГОЙ2500 р.
Spaghetti «From Chef Tino» with sea-bass and bottarga
СПАГЕТТИ С ДАРАМИ МОРЯ2500 р.
Seafood spaghetti
СПАГЕТТИ ВОНГОЛЕ1800 р.
Spaghetti with clams
СПАГЕТТИ «AGLIO E OLIO»1200 р.
Spaghetti «Aglio e olio»
ПЕННЕ С КРЕВЕТКАМИ И ЦУКИНИ1800 р.
Penne with prawns, zucchini and cherry tomatoes
СПАГЕТТИ С ГОВЯДИНОЙ И БЕЛЫМИ ГРИБАМИ2300 р.
Spaghetti with beef and porcini mushrooms
ТАЛЬОЛИНИ ПОД СОУСОМ ИЗ ПОМИДОРОВ1400 гр.
Tagliolini with fresh tomatoes and basil
ТАЛЬОЛИНИ ИЛИ РИЗОТТО С АРОМАТОМ ТРЮФЕЛЯ1200 р.
Tagliolini or risotto with truffle aroma Served in Pecorino basket
ТАЛЬОЛИНИ С РАГУ ИЗ КОЗЛЁНКА2000 р.
Tagliolini with stewed baby goat, artichokes
ТАЛЬЯТЕЛЛЕ С ЛОСОСЕМ В РОЗОВОМ СОУСЕ1500 р.
Tagliatelle with salmon and pink sauce
ПАППАРДЕЛЛЕ C БЕЛЫМИ ГРИБАМИ,РУККОЛОЙ И ЧЕРРИ1800 р.
Pappardelle with porcini mushrooms,arugula, cherry tomatoes
ТАЛЬЯТЕЛЛЕ С РАГУ ИЗ ТЕЛЯТИНЫ1500 р.
Roman style tagliatelle with veal ragout
РАВИОЛИ С РИКОТТОЙ И ШПИНАТОМ1600 р.
Ravioli with Ricotta and spinach
РЫБА
МОРСКОЙ ЯЗЫК,ЗАПЕЧЕННЫЙ С ПАРМЕЗАНОМ(за 100гр.)950 р.
Baked sole fish with parmigiano cheese
МОРСКОЙ ЧЁРТ С БЕЛЫМИ ГРИБАМИ.3300 р.
Fried anglerfish with porcini mushrooms.
СВЕЖИЙ ЛОСОСЬ НА ГРИЛЕ2000 р.
Grilled salmon with zucchini
ЖАРЕННЫЕ КРЕВЕТКИ
С ЧЕСНОКОМ
1900 р.
Fried shrimps, garlic, zucchini,cherry tomatoes
КРЕВЕТКИ ТЕМПУРА C ВАСАБИ СОУСОМ2100 р.
Shrimps tempura with wasabi sauce
ТУНЕЦ НА ГРИЛЕ ПО-СИЦИЛИЙСКИ2100 р.
ANGLER FISH WITH WHITE WINE SAUSE
МЯСО
КОЗЛЁНОК, ТУШЕНЫЙ С АРТИШОКАМИ(400гр)4000 р.
Young goat stewed with
artichokes, potatoes
ОССОБУКО ИЛИ ЩЁЧКИ ИЗ ТЕЛЯТИНЫ2500 р.
Veal Ossobuco or cheeks,stewed with vegetables.
ФИЛЕ ГОВЯДИНЫ
«РОССИНИ» С ГУСИНОЙ ПЕЧЕНКОЙ И ТРЮФЕЛЕМ В СОУСЕ ПОРТО
4500 р.
Beef fillet Rossini with goose
liver, truffle, Porto sauce
ФИЛЕ ГОВЯДИНЫ НА ГРИЛЕ2800 р.
Grilled beef fillet
ТЕЛЯЧЬЯ ПЕЧЕНЬ
ПО-ВЕНЕЦИАНСКИ
2200 р.
Venetian style fried veal liver
ТЕЛЯТИНА НА КОСТОЧКЕ2400 р.
Fried veal on the bone with butter and sage
ЯГНЁНОК НА КОСТОЧКЕ,ЖАРЕНЫЙ С ЧЕСНОКОМ2400 р.
Lamb chops with garlic and rosemary
ЖАРЕНЫЙ ФЕРМЕРСКИЙ ЦЫПЛЕНОК1800 р.
Baby chicken baked with garlic, potatoes, rosemary